Vitaliteitscoach

Vitaal leven is meer dan gezond eten en het hebben van een gezond beweeg patroon. Het raakt de volgende dimensies in het leven; lichaamsfuncties, mentale functies en beleving, spirituele dimensie, kwaliteit van leven, sociaal-maatschappelijke participatie en dagelijks functioneren.  Op alle dimensies een 10 scoren is waarschijnlijk een utopie maar hoe hoger je scoort op deze dimensies hoe vitaler je jezelf mag noemen en bovenal zal voelen.

Merk jij dat je al een tijd niet lekker in je vel zit? Heb je weinig energie, ben je zonder een duidelijke aanleiding vermoeid en heb je hier last van in het dagelijks functioneren?

Wil je heel graag afvallen maar lukt het je maar niet om daarvoor de juiste patronen te doorbreken? Kost jouw huidige baan je meer energie dan dat het je oplevert?

Herken je jezelf hierin? Dan is het tijd om de dimensies van jouw leven eens onder de loep te nemen en te kijken waar je wat zou mogen veranderen.

Jij bent de enige die de verandering in gang kunt zetten en zo de eerste stap kunt zetten naar een echt vitaal leven!

vitaal
Wat kun je verwachten:
Samen kijken we naar de verschillende dimensies in jouw leven. Hoe gaat het daar nu mee, is dit anders geweest en hoe wil jij het graag zien/ hebben? Als vitaliteitscoach stel ik je de vragen die je inzicht gaan geven in je hoe je de dingen nu aanpakt. Door middel van verschillende tools, gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in de huidige situatie, de gewenste situatie en handvatten in het hoe daar te komen.
 
  • Kennismakingsgesprek (vrij van kosten).
  • Coach sessie van 60 minuten: 85 euro (incl. BTW)

Het kennismakingsgesprek heeft als doel, zoals de naam al zegt, om kennis te maken. Is er een klik en ben ik de coach voor jou? Dan gaan we met jouw doel en hulpvragen aan de slag. Hoeveel sessies er nodig zijn kan per hulpvraag verschillen. Coachen is en blijft maatwerk.

De sessies kunnen in mijn praktijk plaatsvinden. Buiten coachen doe ik graag, wandelend of wanneer meer actie gewenst is dan behoren running sessies* tot de mogelijkheden. 

*tijdens de running sessies wordt het hardlopen afgewisseld met momenten van gesprek en reflectie.