Coachen bij kanker

Kanker is ingrijpend op alle facetten van het leven: lichaamsbeleving en vitaliteit, zingeving, familie en gezin, toekomstvisie, het hier en nu. De mate van impact op deze facetten zal voor een ieder verschillend zijn.

Daarnaast ervaren veel mensen dat ze gedurende het behandeltraject de controle kwijt zijn. Je wordt min of meer geleefd en gaat van behandeling naar behandeling en controle naar controle, alsof je in een trein zit die maar doordendert.¬†En wanneer die trein eindelijk stopt wordt je geacht uit te stappen en alleen dat perron op te lopen en “gewoon” verder met je leven te gaan. Helaas werkt dit niet zo…

Angst, verdriet, boosheid en onzekerheid zijn bekende emoties bij mensen die kanker hebben of hebben gehad, maar ook bij hun naasten. Kanker heb je nu eenmaal niet alleen. Waar sta je nu en waar wil je heen? Hoe nu verder? Wellicht zijn dit herkenbare vragen voor je.

Bij mij kun je terecht met al jouw hulpvragen. Samen gaan we kijken naar wat jij nodig hebt in het leven. Wat wil je, wat kun je en wat heb je nodig om daar te komen. We kijken naar de mogelijkheden, naar wat er wel kan!

Wat kun je verwachten:

Door middel van verschillende tools, gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in de huidige situatie, de gewenste situatie en handvatten in het hoe daar te komen. De sessies kunnen in mijn praktijk plaatsvinden. Buiten coachen doe ik graag, wandelend of wanneer meer actie gewenst is dan behoren running sessies tot de mogelijkheden.

  • Kennismakingsgesprek (vrij van kosten).
  • Coach sessie van 60 minuten: 85 euro (incl. BTW)

Het kennismakingsgesprek heeft als doel, zoals de naam al zegt, om kennis te maken. Is er een klik en ben ik de coach voor jou? Dan gaan met jouw doel en hulpvragen aan de slag.

Hoeveel sessies er nodig zijn kan per persoon en per hulpvraag verschillen. Coachen is en blijft maatwerk.