Lifecoach

Het leven komt zoals het komt. Je hebt je dromen en wensen en geeft vorm aan het leven zo goed als je kunt. Veelal met als doel een zinvol en gelukkig leven te lijden. Toch kun je op een punt komen waarbij je merkt dat het leven dat je leeft, niet het leven is wat je zou willen leven.

Bijvoorbeeld dat je vast zit in een baan waar je het onvoldoende naar je zin hebt of jouw talenten niet volledig kunt benutten. Dat het je heel veel energie kost en dat het je weinig tot niets aan energie oplevert. Misschien bemerk je bij jezelf een patroon van denken en handelen waardoor je maar niet kunt komen tot het maken van een beslissing. Het kan dan zijn dat je vastloopt in de relatie met jezelf, jouw naasten of in je werk. Je belandt dan in een neerwaartse spiraal waarbij je zelfs last kunt krijgen van fysiek ongemak.

Wil je deze patronen doorbreken? Wil je erachter komen wat jij nodig hebt om de regie over jouw leven terug te nemen? Wat maakt jou echt gelukkig? Waar liggen jouw talenten? Wat geeft jouw leven zin en waar heb jij zin in? De vragen zijn er waarschijnlijk al, nu nog de antwoorden.

Wat kun je verwachten:
Als coach stel ik je de vragen die je inzicht gaan geven in je hoe je de dingen nu aanpakt. Door middel van verschillende tools, gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in de huidige situatie, de gewenste situatie en handvatten in het hoe daar te komen.
 
  • Kennismakingsgesprek (vrij van kosten).
  • Coach sessie van 60 minuten: 85 euro (incl. BTW)

Het kennismakingsgesprek heeft als doel, zoals de naam al zegt, om kennis te maken. Is er een klik en ben ik de coach voor jou? Dan gaan we  met jouw doel en hulpvragen aan de slag.

Hoeveel sessies er nodig zijn kan per hulpvraag verschillen. Coachen is en blijft maatwerk.

De sessies kunnen in mijn praktijk plaatsvinden. Buiten coachen doe ik graag, wandelend of wanneer meer actie gewenst is dan behoren running sessies* tot de mogelijkheden. 

*tijdens de running sessies wordt het hardlopen afgewisseld met momenten van gesprek en reflectie.